• Home
  • Cigarette Tiger 42 Bad Boy te Saint Tropez (Frankrijk)

Cigarette Tiger 42 Bad Boy te Saint Tropez (Frankrijk)

Overzicht


Klik hier voor de registratie en bied handleiding.

Deze veiling wordt georganiseerd in samenwerking met SchipVeiling. SchipVeiling heeft in samenwerking met BVA Auctions een uniek concept voor het snel én succesvol online verkopen van plezierjachten.

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 22 maart 2019 om 16:30 uur
Sluiting vanaf maandag 08 april 2019 om 19:30 uur
Kijkdag(en) Kijkdag 1
zaterdag 09 maart 2019 van 12:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
U kunt zich aanmelden voor de kijkdag door een mail te sturen naar info@schipveiling.nl

Kijkdag 2
zaterdag 23 maart 2019 van 12:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
U kunt zich aanmelden voor de kijkdag door een mail te sturen naar info@schipveiling.nl

Kijkdag 3
zaterdag 06 april 2019 van 12:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
U kunt zich aanmelden voor de kijkdag door een mail te sturen naar info@schipveiling.nl

Bezichting zonder afspraak:
Het is mogelijk dit schip op afspraak te bezichtigen. Voor meer informatie neem contact met ons op info@Schipveiling.nl +31307271020

Ophaaldag(en) Locatie : 182 Chemin Du Ginestel , SY Charpente De Marine Ebenisterie, 83310, Grimaud, Frankrijk (Plan route)


maandag 15 april 2019 van 09:00 uur tot 10:00 uur
Ophalen geschiedt op afspraak

Betaling dient binnen 5 dagen na factuurdatum te geschieden, dan wel zoveel eerder in verband met de ophaaldag. Dit is de uiterlijke ophaaldatum. U kunt hiertoe een afspraak maken met de verkoper. Na deze ophaaldatum kunnen additionele kosten in rekening worden gebracht.

Toelichting

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.

Tijdens de veiling kunnen wij actieve bieders telefonisch of schriftelijk benaderen om biedingen te controleren. Dit doen we om bieders en het biedproces te beschermen. Het is daarom belangrijk dat je als bieder tijdens de veiling bereikbaar bent.