• Home
  • Goede doelen veiling - ‘Paulien van Deutekom Foundation’

Goede doelen veiling - ‘Paulien van Deutekom Foundation’

Overzicht

Paulien van Deutekom Foundation is een stichting die strijdt tegen longkanker. Met de online veiling halen we geld op voor onderzoek naar longkanker dat wordt uitgevoerd in het Amsterdams UMC locatie VuMc.

In deze online veiling kunt u bieden op unieke (gesigneerde) schaatspakken van onze schaatshelden Ireen Wüst, Sven Kramer, Kjeld Nuis, Jan Smeekens en Koen Verweij, unieke Olympische items, skeelerpakken, wielerkleding, winterjassen en mooie samengestelde kledingpakketten. Van bekende (en minder bekende) schaatsers van nu en uit het verleden, uw favoriet zit er vast tussen! Kijk uw ogen uit en bied mee!

Heeft u minder met schaatsen? We veilen ook andere items; een gesigneerd PSV voetbalshirt, een gesigneerd wielrenshirt van Tom Dumoulin, Oakley sportbrillen aangeboden door Sportbrillenshop, een airco van Daikin, sportvoeding voor de hele sportclub van Ettix, houten snijplanken met het logo van Team Nuyt aangeboden door Brood en Plank en daarbij houdt het niet op. Neem vooral een kijkje en bied voor het goede doel!

Paulien van Deutekom Foundation is een stichting opgericht door Team Nuyt, de (schaats)vriendinnengroep, waar Paulien onderdeel van is. Paulien zat vol levenslust en was altijd positief. Met het oprichten van de Paulien van Deutekom Foundation willen wij haar levenslust en positiviteit voorzetten. Paulien van Deutekom Foundation steunt met deze veiling specifiek onderzoek naar het soort longkanker waar Paulien aan overleden is. Met levenslust en optimisme gaan we ervoor dat meer mensen langer mooie herinneringen mogen maken.

Voor deze kavels betaalt u geen Opgeld of BTW. Alle gelden komen rechtstreeks ten goede aan de “Paulien van Deutekom Foundation”.

Veilinggegevens

Start veiling zondag 10 maart 2019 om 20:30 uur
Sluiting vanaf zondag 17 maart 2019 om 19:00 uur

Toelichting

Populair in deze veiling