• Home
  • Eiken parketvloeren en visgraat te Utrecht

Eiken parketvloeren en visgraat te Utrecht

Overzicht

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

PickThisUp biedt een speciale bezorgprijs va €49,95 en va €9,95 voor elke volgende kavel (incl. btw) binnen Nederland. Bereken je bezorgprijs

Veilinggegevens

Start veiling donderdag 21 maart 2019 om 17:00 uur
Sluiting vanaf donderdag 28 maart 2019 om 18:30 uur
Kijkdag(en) donderdag 21 maart 2019 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
Voor het bezichtigen van deze veiling is het nodig je van te voren aan te melden. Aanmelden kan tot uiterlijk 19 maart voor 12.00uur. Aanmelden kijkdag
Wij adviseren je van de kijkdag gebruik te maken.

Ophaaldag(en) Locatie : Cab Rondom 90 , 3534 BE Utrecht, Nederland (Plan route)


maandag 08 april 2019 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA account of bankoverschrijving. Het is ook mogelijk op de ophaaldag met PIN (geen creditcards) te betalen. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel hier alvast een transporteur.

PickThisUp biedt een speciale bezorgprijs va €49,95 en va €9,95 voor elke volgende kavel (incl. btw) binnen Nederland. Bereken je bezorgprijs

Toelichting

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Dit betreft een online veiling met wettelijk herroepingsrecht. Dat betekent dat je een aankoop binnen 14 dagen na ontvangst mag retourneren. Bekijk de servicepagina van je account voor meer informatie. De retourkosten zijn voor eigen rekening en je bent zelf aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van de zaken.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing bij zakelijke aankopen (zakelijk account), waarbij duidelijk is dat de aankoop voor zakelijk gebruik is of wanneer dit bij het kavel vermeldt staat.

Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.

Tijdens de veiling kunnen wij actieve bieders telefonisch of schriftelijk benaderen om biedingen te controleren. Dit doen we om bieders en het biedproces te beschermen. Het is daarom belangrijk dat je als bieder tijdens de veiling bereikbaar bent.

Populair in deze veiling