• Home
  • Pegard Kotterbank en toebehoren (Domeinen Roerende Zaken) te Leusden

Pegard Kotterbank en toebehoren (Domeinen Roerende Zaken) te Leu...

Overzicht

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 08 maart 2019 om 17:00 uur
Sluiting vanaf maandag 08 april 2019 om 18:00 uur
Kijkdag(en) dinsdag 02 april 2019 van 13:00 uur tot 14:00 uur
(Plan route)
Wij adviseren u deze kavel op de kijkdag te inspecteren alvorens een bod te plaatsen.
Voor bezichtiging wordt een rondleiding georganiseerd.
Deelnemers worden verzocht zich om 13.00 uur te melden bij de receptie van de locatie. Vanaf 13.05 uur is de start van de eenmalige integrale rondleiding waarbij het gehele aanbod zal worden getoond. Tevens geldt een legitimatieplicht op de kijklocatie.
Fotograferen en zonder toestemming buiten de werklocatie rondwandelen is niet te gestaan.

Voor het bezichtigen van deze veiling is het nodig je van te voren aan te melden.
Aanmelden kan tot uiterlijk 01-04-2019 voor 10.00 uur.

Aanmelden kijkdag:
klik hier

Ophaaldag(en) Locatie : volgt na aanmelding , Leusden, Nederland (Plan route)


maandag 15 april 2019 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Nadat het kavel is gegund neemt Domeinen Roerende Zaken contact op voor het maken van een afspraak.

Indien het aanbod niet (tijdig) wordt afgevoerd dan zullen de kosten hiervan worden verhaald op de kopende klant.

Betalingstermijn voor deze veiling is 48 uur na ontvangst van de factuur.

Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA Account of bankoverschrijving. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel, ook als deze in een verpakking zit.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel hier alvast een transporteur.

Bijzondere verkoopvoorwaarden:
Fotograferen en zonder toestemming buiten de werklocatie rondwandelen is niet te gestaan.

Op locatie zal er tijdens het afvoeren van het kavel toezicht gehouden worden door de beveiligingsbeambte, u dient de aanwijzingen van deze beveiligingsbeambte op te volgen.

De koper stemt in en dient zorg dragen voor een deskundige afvoer, de locatie dient bezemschoon opgeleverd te worden.

De koper dient de ontkoppeling en verwijdering met eigen materialen uit te voeren, ter ondersteuning kan er (voor eigen risico) een (binnen) kraan ingezet worden.

De Koper dient VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) certificeert te zijn, alle personen die op het terrein aanwezig zijn dienen de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen. Indien de koper niet over een VCA certificaat beschikt, staat het hem vrij om met een bedrijf samen te werken, welke dat wel heeft. De afvoer zal onder supervisie van de VCA gecertificeerde persoon plaatsvinden.

De koper dient een plan van aanpak te overleggen aan zowel DRZ als de locatiebeheerder. Reden hiervoor zijn o.a. de afkoppeling stroom/ olie van de apparatuur.

Voor aanvang van het afvoeren dient een opgave verstrekt te worden van de personen/medewerkers en voertuig kentekens die het kavel komen afhalen.

Waarborgsom € 5.000,-- dient aanvullend bij de koopsom te worden voldaan. Dit bedrag kan worden opgeëist indien kopende klant in gebreken blijft omtrent de afvoer.

Toelichting

Een aantal van de goederen die wij voor de Domeinen veilen zijn in beslag genomen door Justitie of andere opsporingsinstanties. Derhalve kunnen wij niet garanderen dat alle goederen 100% compleet zijn en optimaal functioneren.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.

Tijdens de veiling kunnen wij actieve bieders telefonisch of schriftelijk benaderen om biedingen te controleren. Dit doen we om bieders en het biedproces te beschermen. Het is daarom belangrijk dat je als bieder tijdens de veiling bereikbaar bent.

Populair in deze veiling