• Home
  • Oldtimers, auto-onderdelen en gereedschappen in Nieuw Bergen

Oldtimers, auto-onderdelen en gereedschappen in Nieuw Bergen

Overzicht

Online veiling i.o.v. belanghebbende afkomstig van goederen uit faillissementen, o.a.: ‘Volvo’ oldtimers en onderdelen, bedrijfsauto, personenauto’s, ‘Jawa’ motorfiets, auto-onderdelen, werkplaatstoebehoren, gereedschappen, tuintafels en stoelen, ladders, trappen, keukenonderdelen, schaftketen, partijhandel, etc.

Veilinggegevens

Start veiling donderdag 10 mei 2012 om 17:00 uur
Sluiting vanaf maandag 14 mei 2012 om 18:00 uur
Kijkdag(en) donderdag 10 mei 2012 van 13:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : De Flammert 1305, 5854 ND Nieuw Bergen, Nederland (Plan route)


maandag 21 mei 2012 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Tijdens de afhaaldag is het ook mogelijk contant te betalen (tot 1000 euro) of te pinnen(enkel Nederlandse banken, geen creditcards). Denk er aan uw pinlimiet te verhogen als u grote bedragen wilt pinnen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Arnhem.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Als u goederen wilt laten bezorgen dan kunt u dit, tegen aanvullende kosten, regelen via een transporteur naar keuze. Op de transportpagina vindt u het aanbod van transporteurs waarmee BVA-Auctions bekend mee is.