• Home
  • Bedden en slaapkamermeubilair te Sliedrecht

Bedden en slaapkamermeubilair te Sliedrecht

Overzicht

Online veiling i.o.v. belanghebbende wegens showroomopruiming, o.a.: Bedden, boxspring, slaapkamermeubilair, matrassen, kantoormeubilair, verlichting, etc . Merken: ‘Hastens-M-Line’.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 30 november 2012 om 17:00 uur
Sluiting vanaf maandag 10 december 2012 om 20:00 uur
Kijkdag(en) vrijdag 30 november 2012 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Leeghwaterstraat 54, 3364 AE Sliedrecht, Nederland (Plan route)


donderdag 13 december 2012 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Tijdens de afhaaldag is het ook mogelijk contant te betalen( tot 1000 euro) of te pinnen(enkel Nederlandse banken, geen creditcards). Denk er aan uw pinlimiet te verhogen als u grote bedragen wilt pinnen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Arnhem.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Als u goederen wilt laten bezorgen dan kunt u dit, tegen aanvullende kosten, regelen via een transporteur naar keuze. Op de transportpagina vindt u het aanbod van transporteurs waarmee BVA-Auctions bekend mee is.

Let op! Wanneer in een veiling computers worden aangeboden worden deze uitgeleverd zonder programmatuur(software).