• Home
  • KWPN sportpaarden te Tollebeek

KWPN sportpaarden te Tollebeek

Overzicht

Online veiling i.o.v. belanghebbende, o.a.: KWPN sportpaarden uit zeer goede stamboom. 2, 3 en 4 jarige spring- en dressuurgefokte hengsten, merries en ruinen w.o.: Mr.Blue x Drosselklang–Verdi x Bleu Blane Rouge–Padinus x Contender–Canturano x Heartbreaker–Indoctro x Ladalco–Wizzerd x Voltaire–Clinton x Voltaire–Contador x Padinus–Stakato x Concorde. Paardensportartikelen, spring- en dressuurzadels, hoofdstellen, etc.

Veilinggegevens

Start veiling zaterdag 22 september 2012 om 17:00 uur
Sluiting vanaf dinsdag 25 september 2012 om 18:00 uur
Kijkdag(en) zaterdag 22 september 2012 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
Presentatie paarden
Om 12.00 uur wordt er gestart met de presentatie van de paarden. Zowel dressuur als springen.

Ophaaldag(en) Locatie : Staartweg 3, 8309 PT Tollebeek, Nederland (Plan route)


zaterdag 29 september 2012 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Tijdens de afhaaldag is het ook mogelijk contant te betalen (tot 1000 euro) of te pinnen (enkel Nederlandse banken, geen creditcards). Denk er aan uw pinlimiet te verhogen als u grote bedragen wilt pinnen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Arnhem.

Let op! Klinisch rapport en röntgenologische foto’s aanwezig op de kijkdag.

Let op! Op de kijkdag is een dierenarts van dierenkliniek Emmeloord aanwezig voor vragen over de klinische en röntgenologische onderzoeken.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Als u goederen wilt laten bezorgen dan kunt u dit, tegen aanvullende kosten, regelen via een transporteur naar keuze. Op de transportpagina vindt u het aanbod van transporteurs waarmee BVA-Auctions bekend mee is.