• Home
  • Boka Party en Evenementen Service te Hoevelaken

Boka Party en Evenementen Service te Hoevelaken

Overzicht

Online executieveiling i.o.v. pandhoudster, o.a.: Keukenapparatuur en –accessoires, AV apparatuur, airco’s, koelkasten, gereedschap, meubilair, ICT, magazijninrichting, witgoed, etc.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 08 februari 2013 om 17:00 uur
Sluiting vanaf maandag 11 februari 2013 om 16:00 uur
Kijkdag(en) vrijdag 08 februari 2013 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Bijenvlucht 32, 3871 JJ Hoevelaken, Nederland (Plan route)


woensdag 20 februari 2013 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Tijdens de afhaaldag is het ook mogelijk contant te betalen( tot 1000 euro) of te pinnen(enkel Nederlandse banken, geen creditcards). Denk er aan uw pinlimiet te verhogen als u grote bedragen wilt pinnen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Arnhem.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Als u goederen wilt laten bezorgen dan kunt u dit, tegen aanvullende kosten, regelen via een transporteur naar keuze. Op de transportpagina vindt u het aanbod van transporteurs waarmee BVA-Auctions bekend mee is.

Let op! Wanneer in een veiling computers worden aangeboden worden deze uitgeleverd zonder programmatuur(software).