• Home
  • Keramische tegels, natuursteen & sierbestrating te Baarlo

Keramische tegels, natuursteen & sierbestrating te Baarlo

Overzicht

Online veiling i.o.v. belanghebbende, o.a.: Italiaanse keramische design tegels, wandtegels, natuursteentegels en –bestrating, diverse mozaïeken, hardstenen, marmer, travertin, leisteen, muurblokken, etc.

Veilinggegevens

Start veiling dinsdag 24 september 2013 om 13:00 uur
Sluiting vanaf maandag 30 september 2013 om 18:45 uur
Kijkdag(en) dinsdag 24 september 2013 van 09:00 uur tot 12:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Edisonweg 14, 5991 EL Baarlo, Nederland (Plan route)


maandag 07 oktober 2013 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Tijdens de afhaaldag is het ook mogelijk contant te betalen( tot 1000 euro) of te pinnen(enkel Nederlandse banken, geen creditcards). Denk er aan uw pinlimiet te verhogen als u grote bedragen wilt pinnen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Arnhem.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Als u goederen wilt laten bezorgen dan kunt u dit, tegen aanvullende kosten, regelen via een transporteur naar keuze. Op de transportpagina vindt u het aanbod van transporteurs waarmee BVA-Auctions bekend mee is.

Let op! Wanneer in een veiling computers worden aangeboden worden deze uitgeleverd zonder programmatuur(software).