• Home
  • Groothandel kleding (Knaap Holding B.V.) te Lijnden

Groothandel kleding (Knaap Holding B.V.) te Lijnden

Overzicht

Online executieveiling i.o.v. Belastingdienst Amsterdam en pandhoudster ten laste van ‘Knaap Holding B .V.’, o.a.: Kleding ophang/transportsysteem, Kostuums, blazers, bedrijfskleding, smokings, jassen, schoenen, kledingrekken, winkel- en kantoorinventaris, etc.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 22 februari 2013 om 17:00 uur
Sluiting vanaf maandag 25 februari 2013 om 16:15 uur
Kijkdag(en) vrijdag 22 februari 2013 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Tokyostraat 1, 1175 RB Lijnden, Nederland (Plan route)


maandag 04 maart 2013 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Let op! Kavels 51 t/m 77 en 109 staan op de 1e verdieping.
Let op! Kavels 78 t/m 108 staan op de 2e verdieping.
Er is geen lift aanwezig.

Tijdens de afhaaldag is het ook mogelijk contant te betalen( tot 1000 euro) of te pinnen(enkel Nederlandse banken, geen creditcards). Denk er aan uw pinlimiet te verhogen als u grote bedragen wilt pinnen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Arnhem.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Als u goederen wilt laten bezorgen dan kunt u dit, tegen aanvullende kosten, regelen via een transporteur naar keuze. Op de transportpagina vindt u het aanbod van transporteurs waarmee BVA-Auctions bekend mee is.

Let op! Wanneer in een veiling computers worden aangeboden worden deze uitgeleverd zonder programmatuur(software).