• Home
  • Faillissementsgoederen en schoonheidssalon te Deventer

Faillissementsgoederen en schoonheidssalon te Deventer

Overzicht

Online veiling i.o.v. belanghebbende van goederen afkomstig uit het faillissement, o.a.: Schoonheidssalon inrichting w.o.: zonnebank, behandelstoelen en bedden, cosmetica. Fietsenspeciaalzaak w.o.: racefietsen, fietsonderdelen. Pedaalemmers, bedden, beddengoed, matrassen, badkamermeubels, gereedschap, woninginrichting, kerstartikelen, speelgoed, etc.

Veilinggegevens

Start veiling donderdag 17 oktober 2013 om 17:00 uur
Sluiting vanaf maandag 21 oktober 2013 om 20:30 uur
Kijkdag(en) donderdag 17 oktober 2013 van 13:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)

Ophaaldag(en) Locatie : Lubeckstraat 1, 7418 EK Deventer, Nederland (Plan route)


maandag 28 oktober 2013 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Tijdens de ophaaldag is het ook mogelijk contant te betalen (tot 1000 euro) of te pinnen(enkel Nederlandse banken, geen creditcards). Denk er aan uw pinlimiet te verhogen als u grote bedragen wilt pinnen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Als u goederen wilt laten bezorgen dan kunt u dit, tegen aanvullende kosten, regelen via een transporteur naar keuze. Op de transportpagina vindt u het aanbod van transporteurs waarmee BVA-Auctions bekend mee is.

Let op! Wanneer in een faillissementsveiling computers worden aangeboden worden deze uitgeleverd zonder programmatuur(software).