• Home
  • Rolls Royce, horloges, sieraden & champagnes te Amersfoort

Rolls Royce, horloges, sieraden & champagnes te Amersfoort

Overzicht

Online executieverkoop in opdracht van mr. P.R. Dekker (advocaat bij Dekker en Smits Advocaten te Rosmalen) in zijn hoedanigheid van vereffenaar van de nalatenschap van wijlen de heer Aran de Jong. Ten behoeve van de gezamenlijke schuldeisers van de nalatenschap worden goederen verkocht die door het Bureau Ontnemingswetgeving Openbaar Ministerie strafrechtelijk bij Aran de Jong in beslag zijn genomen en na zijn overlijden aan de vereffenaar zijn afgedragen. Het gaat onder meer om een collectie horloges van de merken Audemars Piquet, Chopard, Cartier, e.a., een Rolls Royce Corniche II cabriolet (bj. ’86), sieraden w.o. Cartier e.a., schilderijen, champagnes, w.o. Dom Perignon Methusalem e.a.

Ook in dit dossier:
faillissementsuitverkoop exclusieve herenmodezaak

Belangrijke informatie

Om veiligheidsredenen zijn de waardevolle kavels aangeboden in deze veiling elders ondergebracht.

De horloges aangeboden in deze veiling zijn op echtheid gecontroleerd.

Veilinggegevens

Start veiling vrijdag 06 september 2013 om 17:00 uur
Sluiting vanaf dinsdag 10 september 2013 om 19:30 uur
Kijkdag(en) vrijdag 06 september 2013 van 10:00 uur tot 16:00 uur
(Plan route)
Bezichtiging geschiedt op aanvraag en op vertoon van legitimatie. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 6 september 2013 voor 12.00uur.

Aanmelding geschiedt per mail (klik hier).

Ophaaldag(en) Locatie : Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort, Nederland (Plan route)


dinsdag 17 september 2013 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Afhalen van de kavels geschiedt op afspraak. BVA zal hiervoor contact met u opnemen.

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Arnhem.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Als u goederen wilt laten bezorgen dan kunt u dit, tegen aanvullende kosten, regelen via een transporteur naar keuze. Op de transportpagina vindt u het aanbod van transporteurs waarmee BVA-Auctions bekend mee is.

Let op! Wanneer in een faillissementsveiling computers worden aangeboden worden deze uitgeleverd zonder programmatuur(software).