Ligplaats - 18,5 m - Porto Turistico Di Roma, Italy

Kavelnummer: 30394-1

Kavelgegevens

Omschrijving
Porto Turistico Di Roma, Italië ligplaats nr: 482. D

Deze ligplaats, afmeting Lengte 18,50M en breedte 5,05M, is te koop bij particuliere eigenaar. Geschatte waarde ligplaats 150.000,-. 30 jaar restant concessie tot 10-08-2048. Onderhoud kost € 4.500,-. De normale huurprijs voor 18.50M ligplaats in deze haven bedraagt € 11.500,- per jaar.

Haven info:
De toeristische haven van Rome is een jachthaven die is gelegen in Ostia, net ten zuidoosten van de monding van de Tiber. Het wordt beschermd door twee pieren vanaf de grond tot aan het einde met twee halve cirkels die de buitenhaven vormen: net voorbij de eerste ingang 66 m breed aan de linkerkant vinden we het tankstation. De 16 vaste pieren zijn allen uitgerust met de nodige kolommen voor water- en elektriciteitsvoorziening, met bolders en ligringen. De jachthaven heeft een geforceerde ventilatie van het havenwater. Sinds de bouw, in 2001, heeft de marine altijd de goedkeuring van het nautisch toerisme nationaal en internationaal kunnen winnen. Het gemak van de toegang tot de aanlegplaatsen en hun veiligheid hebben het een van de topbestemmingen in de Middellandse Zee. Talrijke latere evenementen gepland gedurende het jaar: de jachthaven is het toneel van grote nationale en internationale evenementen die bijdragen aan het verhogen van het prestige en de roem. De haven van Rome organiseerde vandaag prestigieuze evenementen: concerten, tentoonstellingen van prestigieuze auto's, zeilregatta's en modeshows.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met makelaar Henk van Egmond van Direct Berth Brokerage berth@directberth.com

Deze kavel is gesloten
Start veiling 11-06-2018 17:00
Sluiting veiling 18-06-2018 19:30

Meer informatie over deze veiling:
18,5 m Berth Porto Turistico te Di Roma (Italië)

Biedgegevens

Deze veiling wordt uitgevoerd door:


Soort kavel 0% BTW - Marge
Openingsbod € 25000
Aantal biedingen 2
Laatste bod € 25.800,00

 • Toewijzing aan de hoogste bieder geschiedt na gunning van de opdrachtgever.  Na afloop van de veiling besluit onze opdrachtgever, die tevens de verkoper is, of dit kavel wordt gegund. Wij informeren u zo snel mogelijk.
 • Het bod is exclusief eventuele (veiling)kosten en
  belastingen.  Op een groot gedeelte van onze kavels zijn veilingkosten en/of belastingen (BTW/overdrachtsbelasting) van toepassing. Deze zijn niet inbegrepen in het bod. Na invoering van het bod moet u dit op de volgende pagina bevestigen. Daar vindt u ook een overzicht van alle kosten en de uiteindelijk te betalen prijs.
 • Wij zijn niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van een derde partij, de verkoper.

U moet ingelogd zijn om te kunnen bieden

Nog geen toegang?
Registreren
Refresh question answers
 • Doorsturen
 • Stel een vraag

Bod plaatsen?

 1. Registreer gratis of log inals u al bent geregistreerd.
 2. Lees de voorwaarden , de veilinginformatie en de kavelomschrijving goed.
 3. Bezoek de kijkdagen om de kavels te inspecteren. Controleer hier de algehele staat voordat u een bod plaatst
 4. Bepaal en plaats uw bod.

U krijgt na invoering van het bod een overzicht inclusief alle kosten waarna u uw bod kunt bevestigen.

BVA Auctions veilt in opdracht van derden en geeft geen garantie op aangeboden kavels.

Een geplaatst bod is niet vrijblijvend. Als de kavel wordt gegund, bent u verplicht dit tegen het door u geboden bedrag af te nemen.

Als koper bent u verantwoordelijk voor een tijdige betaling en het tijdig afhalen van de gekochte kavels.

Door het plaatsen van een bod verklaart u (wederom) akkoord te gaan met de voorwaarden.