Plastidip rubberverf

Kavelnummer: 33291-2

Kavelgegevens

Omschrijving
1x Partij Plastidip rubberverf. Inhoud ca.: 15x Complete spuitunit. 1x Mobiele afzuiging (gebruikt) 1302x Blikken gallon verf 3,78 liter; mat blauw, mat geel, mat wit, mat transparant, transparant, mat rood en mat zwart. 1224x Lege blikken. 1320x Deksels. 1322x Klemranden. 2754x Spuitbussen 80 ml (zelf te vullen). 127x Zak kleur mix poeder. Totaal 20 pallets. Plastidip is een vloeibare rubber coating. Allerlei materialen kunnen er mee gecoat worden. Dat kan zijn metaal, hout, glas, plastic, beton, gereedschap enz. Bijna alles wat je maar kunt bedenken kan worden gecoat met plastidip. Plasti Dip kan eenvoudig en in meerdere lagen worden aangebracht door te smeren, te sprayen of te dompelen. Plasti Dip heeft een statische hechting met de ondergrond en kan daarom probleemloos weer worden verwijderd. De statische hechting heeft als belangrijkste voordeel dat de dip als een vel weer kan worden verwijderd. Het correct voorbereiden van de te bewerken ondergrond is niet alleen een vereiste voor een doeltreffende montage maar ook voor een probleemloze en duurzame statische hechting. Plasti Dip wordt airless gespoten. Op elke fles plastidip staat nauwkeurig beschreven hoe je het dippen kunt voorbereiden en op welke manier je de plastidip moet aanbrengen voor een optimaal resultaat.

Deze kavel is gesloten
Start veiling 04-07-2018 17:00
Sluiting veiling 12-07-2018 00:08

Meer informatie over deze veiling:
Partijen, kleding en meubels te Westereen

Biedgegevens

Deze veiling wordt uitgevoerd door:


Soort kavel 21% BTW - Normale kavel
Openingsbod € 3000
Aantal biedingen 0
Laatste bod € 3.000,00

 • Status: Het minimumbedrag is nog niet behaald.  Het vooraf ingestelde minimumbod is nog niet gehaald. Onze opdrachtgever kan na de veiling besluiten om dit kavel niet te verkopen voor het nu geboden bedrag.
 • Het bod is exclusief eventuele (veiling)kosten en
  belastingen.  Op een groot gedeelte van onze kavels zijn veilingkosten en/of belastingen (BTW/overdrachtsbelasting) van toepassing. Deze zijn niet inbegrepen in het bod. Na invoering van het bod moet u dit op de volgende pagina bevestigen. Daar vindt u ook een overzicht van alle kosten en de uiteindelijk te betalen prijs.
 • Wij zijn niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van een derde partij, de verkoper.

U moet ingelogd zijn om te kunnen bieden

Nog geen toegang?
Registreren
Refresh question answers
 • Doorsturen
 • Stel een vraag

Bod plaatsen?

 1. Registreer gratis of log inals u al bent geregistreerd.
 2. Lees de voorwaarden , de veilinginformatie en de kavelomschrijving goed.
 3. Bezoek de kijkdagen om de kavels te inspecteren. Controleer hier de algehele staat voordat u een bod plaatst
 4. Bepaal en plaats uw bod.

U krijgt na invoering van het bod een overzicht inclusief alle kosten waarna u uw bod kunt bevestigen.

BVA Auctions veilt in opdracht van derden en geeft geen garantie op aangeboden kavels.

Een geplaatst bod is niet vrijblijvend. Als de kavel wordt gegund, bent u verplicht dit tegen het door u geboden bedrag af te nemen.

Als koper bent u verantwoordelijk voor een tijdige betaling en het tijdig afhalen van de gekochte kavels.

Door het plaatsen van een bod verklaart u (wederom) akkoord te gaan met de voorwaarden.