Boot Sea Ray 240 Select 2004

Kavelnummer: 34775-26

Kavelgegevens

Omschrijving
1x Boot Sea Ray 240 Select 2004. Estimate: € 30.000-35.000,-. Datum eerste toelating: 03-06-2004. Kenteken: 28-53-YJ. Chassisnummer: US-SERV 4811 C404. Rechts gestuurd. Kleur: ZwarT. Interieur: Beige.

Documentatie:
Deze Sea Ray bevindt zich in een varende conditie. De boot is voorzien van een Mercury 496 motorblok met circa 375 pk. Er kan een maximumsnelheid bereikt worden van meer dan 100 km per uur. In deze configuratie zijn er slechts 2 exemplaren gefabriceerd. In 2004 was de nieuwprijs circa € 85.000,-. De afgebeelde trailer wordt niet meegeleverd, maar de boot wordt zonder kosten in heel Nederland bezorgd. Er is een uitgebreide map met documentatie aanwezig. Om een goed beeld van de boot te krijgen adviseren wij u naar één van de kijkdagen te komen.Documentation:
This Sea Ray is in a sailing condition. The boat is equipped with a Mercury 496 engine with approximately 375 hp. A maximum speed can be reached of more than 100 km per hour. In this configuration only 2 boats have been manufactured. In 2004 the new price was approximately € 85,000. The pictured trailer is not included in the delivery, but the boat is delivered free of charge throughout the Netherlands. There is an extensive folder with documentation available. For a good impression of the boat we recommend you to come to one of our viewing days.

Deze kavel is gesloten
Start veiling 19-07-2018 17:00
Sluiting veiling 07-08-2018 22:20

Meer informatie over deze veiling:
Youngtimers & Specials te Uithoorn

Biedgegevens

Deze veiling wordt uitgevoerd door:


Soort kavel 0% BTW - Marge
Openingsbod € 1000
Aantal biedingen 49
Laatste bod € 27.300,00

 • Toewijzing aan de hoogste bieder geschiedt na gunning van de opdrachtgever.  Na afloop van de veiling besluit onze opdrachtgever, die tevens de verkoper is, of dit kavel wordt gegund. Wij informeren u zo snel mogelijk.
 • Het bod is exclusief eventuele (veiling)kosten en
  belastingen.  Op een groot gedeelte van onze kavels zijn veilingkosten en/of belastingen (BTW/overdrachtsbelasting) van toepassing. Deze zijn niet inbegrepen in het bod. Na invoering van het bod moet u dit op de volgende pagina bevestigen. Daar vindt u ook een overzicht van alle kosten en de uiteindelijk te betalen prijs.
 • Wij zijn niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van een derde partij, de verkoper.

U moet ingelogd zijn om te kunnen bieden

Nog geen toegang?
Registreren
Refresh question answers
 • Doorsturen
 • Stel een vraag

Bod plaatsen?

 1. Registreer gratis of log inals u al bent geregistreerd.
 2. Lees de voorwaarden , de veilinginformatie en de kavelomschrijving goed.
 3. Bezoek de kijkdagen om de kavels te inspecteren. Controleer hier de algehele staat voordat u een bod plaatst
 4. Bepaal en plaats uw bod.

U krijgt na invoering van het bod een overzicht inclusief alle kosten waarna u uw bod kunt bevestigen.

BVA Auctions veilt in opdracht van derden en geeft geen garantie op aangeboden kavels.

Een geplaatst bod is niet vrijblijvend. Als de kavel wordt gegund, bent u verplicht dit tegen het door u geboden bedrag af te nemen.

Als koper bent u verantwoordelijk voor een tijdige betaling en het tijdig afhalen van de gekochte kavels.

Door het plaatsen van een bod verklaart u (wederom) akkoord te gaan met de voorwaarden.