Kavelnummer: 34866-1

Kavelgegevens

Omschrijving
1x Casco motorboot, vervaardigd uit spanningsvrij gelast Marine Grade Alloy plaatmateriaal met diktes van 8mm 6mm en 5mm. Lengte 16,8 m, Breedte 5,00 m, Diepgang 1,5 m.

Romp is voorzien van: 2 MTU noteren type 12V183TC91 , 615 PK ( 442 Kw° bij 2.300 RPM serienummers 424901500010197/96 met bijhorende v-drive keerkoppelingen, gestraald en met lichtgewicht plamuur behandeld, onderwaterschip gestraald en behandel met awlgrip, tunnel voor de boegschroef en 2 tunnels voor de schroefassen en schroeven, ankerpiek, dubbele verschansing met toprail.

Voordek is voorzien van berging, hydraulisch ankerlier, gangborden, cockpit en flybridge.
Viesmann 100L RVS warmwatertank, de vulling met de vuldoppen zijn voorzien aan dek, 2 motorpanelen per motor zijn voorzien , flybridge en binnen sturing, trap naar motor ruim is in Rvs met teak treden, trap naar flybridge is in Rvs, teak treden gedeeltelijk aanwezig. Uitlaten motoren zijn aanwezig in Rvs. Verwarmingskachel aanwezig, met diesel brander. Voor keuken is frigo en vaatwas 45 cm aanwezig.

Interieur bestaande uit: Vooronder is 3 kamer type, kamer met groot bed eigenaar in voorpiek, kamer met dubbelbed 1,30 en kamer met 2 enkele bedden. Badkamer met ligbad lavabomeubel met glazen wastafel en toilet en spiegelkast. Badkamer met douche en lavabomeubel met glazen wastafel en toilet en spiegelkast. Iedere kamer en badkamer is met deur afsluitbaar. Salon voorzien met stuurstand keuken en zithoek nog vrij in te delen. Voor de stuurstand en de flybridge zijn de voorgekableerde motor panelen voorzien. Schuifpui in rvs voor het afsluiten van de living, geen glas aanwezig.


Deze kavel is gesloten
Start veiling 18-07-2018 17:00
Sluiting veiling 13-08-2018 19:30

Meer informatie over deze veiling:
Casco motorjacht te Waalwijk

Biedgegevens

Deze veiling wordt uitgevoerd door:


Soort kavel 21% BTW - Normale kavel
Openingsbod € 50000
Aantal biedingen 2
Laatste bod € 61.000,00

 • Toewijzing aan de hoogste bieder geschiedt na gunning van de opdrachtgever.  Na afloop van de veiling besluit onze opdrachtgever, die tevens de verkoper is, of dit kavel wordt gegund. Wij informeren u zo snel mogelijk.
 • Het bod is exclusief eventuele (veiling)kosten en
  belastingen.  Op een groot gedeelte van onze kavels zijn veilingkosten en/of belastingen (BTW/overdrachtsbelasting) van toepassing. Deze zijn niet inbegrepen in het bod. Na invoering van het bod moet u dit op de volgende pagina bevestigen. Daar vindt u ook een overzicht van alle kosten en de uiteindelijk te betalen prijs.
 • Wij zijn niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van een derde partij, de verkoper.

U moet ingelogd zijn om te kunnen bieden

Nog geen toegang?
Registreren
Refresh question answers
 • Doorsturen
 • Stel een vraag

Bod plaatsen?

 1. Registreer gratis of log inals u al bent geregistreerd.
 2. Lees de voorwaarden , de veilinginformatie en de kavelomschrijving goed.
 3. Bezoek de kijkdagen om de kavels te inspecteren. Controleer hier de algehele staat voordat u een bod plaatst
 4. Bepaal en plaats uw bod.

U krijgt na invoering van het bod een overzicht inclusief alle kosten waarna u uw bod kunt bevestigen.

BVA Auctions veilt in opdracht van derden en geeft geen garantie op aangeboden kavels.

Een geplaatst bod is niet vrijblijvend. Als de kavel wordt gegund, bent u verplicht dit tegen het door u geboden bedrag af te nemen.

Als koper bent u verantwoordelijk voor een tijdige betaling en het tijdig afhalen van de gekochte kavels.

Door het plaatsen van een bod verklaart u (wederom) akkoord te gaan met de voorwaarden.