Ruitermann 67 Bakewell White

Kavelnummer: 35584-1

Kavelgegevens

Omschrijving

Dit jacht is ontwikkeld als een snelle dag/weekendcruiser die door de familie kan worden gevaren, maar met de mogelijkheid om te racen in kustraces met een volle bemanning.
De lay-out van het dek weerspiegelt dit met de primaire zeilbedieningselementen die zich binnen handbereik van het roer bevinden en de slijpijzers die voldoende gecentraliseerde paardenkracht leveren voor het afdekken. Een elektrische lier is voor het hijsen van het grootzeil; het intrekbare boegprod maakt het mogelijk om met asymmetrische spinnakers naar beneden te zeilen. Ook haar hydraulische hefkiel, de ankerkapstan en alle motorbedieningen worden bediend vanuit de stuurstand.

De carbon rig is gebouwd met dezelfde afmetingen als een Volvo 60 race-jacht om het gebruik van tweedehands testzeilen uit syndicaatsinventarisaties mogelijk te maken. Haar structuur, ontworpen door High Modulus (NZ) Ltd. bewijst meer dan de vereisten van de American Bureau of Shipping Guide for Building and Classing Offshore Racing Yachts 1994, dus, terwijl de ontwerpopdracht vroeg om een dagzeiler, is dit jacht volledig offshore geschikt. Ontworpen om het hoofd te draaien waar ze ook vaart, een 4,5m intrekbare prod en grote asymmetrische vliegers zorgen voor een aantal geweldige downwind sensaties! Wat vindt u van deze unieke Globetrotter met haar prachtige zwarte romp en artistieke interieur met deels wegneembare kunstpanelen? De basiskwaliteit van een Rassy is bekend, maar ook technisch is dit schip uitstekend onderhouden. Haar uitrusting is zeer compleet en ze heeft de laatste jaren vele zeer goed gedocumenteerde vernieuwingen ondergaan. Daarnaast biedt ze het voordeel van een nieuwe 2005 motor met lage urenstand. Het jacht is eenvoudig te varen met een koppel, maar biedt riant comfort voor 6 personen. De ligplaats in Benemaldena, een van de best gesitueerde, is ook beschikbaar

Vraagprijs € 450.000
Btw Betaald

Specificaties:
Model Ruitermann 67 Bakewell White
Type zeiljacht
Lengte (m) 20.50
Breedte (m) 5,25
Diepgang (m) 4,50 (max)
Bouwjaar 2003
Romp materiaal Carbon
Klasse Rina
Vlag Italiaans
Aantal motoren 1
Merk Cummins
Pk 150
Brandstof diesel
Hutten 2
Slaapplaatsen 6Deze kavel is gesloten
Start veiling 18-02-2019 17:00
Sluiting veiling 04-03-2019 19:30

Biedgegevens

Deze veiling wordt uitgevoerd door:


Soort kavel 0% BTW - Marge
Openingsbod € 150000
Aantal biedingen 1
Laatste bod € 153.000,00

 • Toewijzing aan de hoogste bieder geschiedt na gunning van de opdrachtgever.  Na afloop van de veiling besluit onze opdrachtgever, die tevens de verkoper is, of dit kavel wordt gegund. Wij informeren u zo snel mogelijk.
 • Het bod is exclusief eventuele (veiling)kosten en
  belastingen.  Op een groot gedeelte van onze kavels zijn veilingkosten en/of belastingen (BTW/overdrachtsbelasting) van toepassing. Deze zijn niet inbegrepen in het bod. Na invoering van het bod moet u dit op de volgende pagina bevestigen. Daar vindt u ook een overzicht van alle kosten en de uiteindelijk te betalen prijs.
 • Wij zijn niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van een derde partij, de verkoper.

U moet ingelogd zijn om te kunnen bieden

Nog geen toegang?
Registreren
Refresh question answers
 • Doorsturen
 • Stel een vraag

Bod plaatsen?

 1. Registreer gratis of log inals u al bent geregistreerd.
 2. Lees de voorwaarden , de veilinginformatie en de kavelomschrijving goed.
 3. Bezoek de kijkdagen om de kavels te inspecteren. Controleer hier de algehele staat voordat u een bod plaatst
 4. Bepaal en plaats uw bod.

U krijgt na invoering van het bod een overzicht inclusief alle kosten waarna u uw bod kunt bevestigen.

BVA Auctions veilt in opdracht van derden en geeft geen garantie op aangeboden kavels.

Een geplaatst bod is niet vrijblijvend. Als de kavel wordt gegund, bent u verplicht dit tegen het door u geboden bedrag af te nemen.

Als koper bent u verantwoordelijk voor een tijdige betaling en het tijdig afhalen van de gekochte kavels.

Door het plaatsen van een bod verklaart u (wederom) akkoord te gaan met de voorwaarden.