Shapewear shorts hoge taille zwart anti-aging S

Kavelnummer: 37412-3929

Kavelgegevens

Omschrijving
1x Peachy Pink shapewear shorts met hoge taille, anti-aging, kleur: zwart, maat: S. Graag een strakke lichaamscontour zonder dure of pijnlijke ingrepen? Met deze shapewear broek van Pinky Peach er meteen 2 maten slanker uit zien, maar het broekje belooft ook een blijvend resultaat! Beschermt de huid tegen vrije radicalen in de atmosfeer, verantwoordelijk voor huidveroudering. Wanneer de shorts in contact komt met de vrije radicalen, deactiveert het hun vermogen om de huid te beschadigen, waardoor je een jeugdigere, fellere huid krijgt. Wanneer de short wordt gedragen, worden nanodeeltjes direct op de huid afgeleverd en worden ze intensief gehydrateerd. Huidcellen produceren hyaluronzuur dat van vitaal belang is voor een jeugdig uitziende huid. Naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid natuurlijk hyaluronzuur in de huid af. Peachy Pink Gold komt direct op de huid, helpt de huidcellen vermogen om natuurlijk hyaluronzuur te genereren om de jeugd en elasticiteit van de huid te helpen herstellen. De shorts zijn gebreid met 's werelds meest geavanceerde naadloze breitechnologie om je een tweede huid te voelen, waardoor je taille, billen en buik onmiddellijk worden gevormd en getrimd. Dit geeft je een gladder, slanker silhouet waardoor je er fantastisch uit kunt zien en voelen zelfs in de meest sluitende kleding.
Conditie: Nieuw.
Let op! Om het om het maximale corrigerende effect te behalen zitten de broekjes strak en vallen klein. Bij twijfel het advies om een maat groter te kiezen dan normaal wordt gedragen.

Deze kavel is gesloten
Start veiling 11-01-2019 18:00
Sluiting veiling 12-01-2019 18:27

Meer informatie over deze veiling:
Dagaanbiedingen zaterdagmiddag

Biedgegevens

Deze veiling wordt uitgevoerd door:


Soort kavel 21% BTW - Normale kavel
Openingsbod € 1
Aantal biedingen 1
Laatste bod € 2,00

  • Het bod is exclusief eventuele (veiling)kosten en
    belastingen.  Op een groot gedeelte van onze kavels zijn veilingkosten en/of belastingen (BTW/overdrachtsbelasting) van toepassing. Deze zijn niet inbegrepen in het bod. Na invoering van het bod moet u dit op de volgende pagina bevestigen. Daar vindt u ook een overzicht van alle kosten en de uiteindelijk te betalen prijs.
  • Wij zijn niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van een derde partij, de verkoper.

U moet ingelogd zijn om te kunnen bieden

Nog geen toegang?
Registreren
Refresh question answers
  • Doorsturen
  • Stel een vraag

Bod plaatsen?

  1. Registreer gratis of log inals u al bent geregistreerd.
  2. Lees de voorwaarden , de veilinginformatie en de kavelomschrijving goed.
  3. Bezoek de kijkdagen om de kavels te inspecteren. Controleer hier de algehele staat voordat u een bod plaatst
  4. Bepaal en plaats uw bod.

U krijgt na invoering van het bod een overzicht inclusief alle kosten waarna u uw bod kunt bevestigen.

BVA Auctions veilt in opdracht van derden en geeft geen garantie op aangeboden kavels.

Een geplaatst bod is niet vrijblijvend. Als de kavel wordt gegund, bent u verplicht dit tegen het door u geboden bedrag af te nemen.

Als koper bent u verantwoordelijk voor een tijdige betaling en het tijdig afhalen van de gekochte kavels.

Door het plaatsen van een bod verklaart u (wederom) akkoord te gaan met de voorwaarden.