Tafelcirkelzaag elektrisch

Kavelnummer: 37412-7294

Kavelgegevens

Omschrijving
1x zaagtafel, de VDT zaagtafel, type: V548, is een tafelcirkelzaag speciaal ontworpen voor doe-het-zelvers om nauwkeurigere lengte- en hoeksneden te zagen in onder meer massief hout, vezelplaten en diverse andere houtmaterialen. Daarnaast is dankzij de aanslagrails en tafelverbreding aan beide kanten ook grote werkstukken zonder probleem voorzien van exacte zaagsneden. Bij deze VDT zaagtafel V548 tafelcirkelzaag wordt eveneens een hardmetalen zaagblad geleverd. Hiermee zijn nog preciezere zaagsneden aan te brengen. Deze tafelcirkelzaag is ontworpen met een 2-in-1 zaagbladinstellingen. Dat betekent dat er met één knop twee verschillende acties zijn uit te voeren. Daarnaast is de hoogte van het zaagblad traploos aan te passen en ook de hoek van het zaagblad kan dankzij de hoekschaalverdeling aangepast worden om steeds de gewenste en precieze zaagsneden te kunnen realiseren. De brede tafelverbreding aan weerszijden van de tafelcirkelzaag zorgen er samen met de dwarsaanslag met hoekschaalverdeling van circa 60 graden en parallelaanslag ervoor dat het werkstuk steeds in de juiste hoek op de tafel is aan te brengen. Dankzij het onderstel staat de VDT zaagtafel V548 steeds stabiel en is steeds op een aangename hoogte te werken. De VDT zaagtafel V548 is ontworpen met een stofafzuiging waarop een stofzuiger of afzuiger is te monteren. De belangrijkste specificaties van de VDT zaagtafel V548: 220-240 V / 50 Hz, piekspanning circa 2200 Watt, regulier vermogen circa 1800 Watt, toerental onbelast circa 4800 t/min, zaagblad: 255x30mm/40 tands, maximale zaagdiepte 90/45 graden is 85/60 mm. Stel de hoogte traploos in van 0 tot 85 mm, tafelafmeting circa 640x485 mm, tafelverbreding links/rechts circa 640x225 mm, tafelverbreding achter circa 485x160 mm, hoogte circa 829 mm, afzuigadapter circa 36 mm, 2-in-1 zaagbladinstelling, hoogte en hoek, met onderstel, schuifstok met houder.
Conditie: Nieuw.

Deze kavel is gesloten
Start veiling 11-01-2019 18:00
Sluiting veiling 12-01-2019 16:26

Meer informatie over deze veiling:
Dagaanbiedingen zaterdagmiddag

Biedgegevens

Deze veiling wordt uitgevoerd door:


Soort kavel 21% BTW - Normale kavel
Openingsbod € 1
Aantal biedingen 50
Laatste bod € 70,01

  • Het bod is exclusief eventuele (veiling)kosten en
    belastingen.  Op een groot gedeelte van onze kavels zijn veilingkosten en/of belastingen (BTW/overdrachtsbelasting) van toepassing. Deze zijn niet inbegrepen in het bod. Na invoering van het bod moet u dit op de volgende pagina bevestigen. Daar vindt u ook een overzicht van alle kosten en de uiteindelijk te betalen prijs.
  • Wij zijn niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van een derde partij, de verkoper.

U moet ingelogd zijn om te kunnen bieden

Nog geen toegang?
Registreren
Refresh question answers
  • Doorsturen
  • Stel een vraag

Bod plaatsen?

  1. Registreer gratis of log inals u al bent geregistreerd.
  2. Lees de voorwaarden , de veilinginformatie en de kavelomschrijving goed.
  3. Bezoek de kijkdagen om de kavels te inspecteren. Controleer hier de algehele staat voordat u een bod plaatst
  4. Bepaal en plaats uw bod.

U krijgt na invoering van het bod een overzicht inclusief alle kosten waarna u uw bod kunt bevestigen.

BVA Auctions veilt in opdracht van derden en geeft geen garantie op aangeboden kavels.

Een geplaatst bod is niet vrijblijvend. Als de kavel wordt gegund, bent u verplicht dit tegen het door u geboden bedrag af te nemen.

Als koper bent u verantwoordelijk voor een tijdige betaling en het tijdig afhalen van de gekochte kavels.

Door het plaatsen van een bod verklaart u (wederom) akkoord te gaan met de voorwaarden.