BVA Auctions

Veiling: 18,5 m Berth Porto Turistico te Di Roma (Italië)

Overzicht


Bezichting zonder afspraak:
Het is mogelijk deze ligplaats zonder afspraak te bezichtigen .
Voor meer informatie neem contact op met de begeleidende makelaar Henk van Egmond van Direct Berth Brokerage berth@directberth.com of +31653346526

Klik hier voor de registratie en bied handleiding.

Deze veiling wordt georganiseerd in samenwerking met SchipVeiling. SchipVeiling heeft in samenwerking met De Valk Yacht Brokers en BVA Auctions een uniek concept voor het snel én succesvol online verkopen van plezierjachten.

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Veilinggegevens

Start veiling 11-06-2018 17:00
Sluiting vanaf 18-06-2018 19:30
Ophaaldag(en) Locatie : Lungomare Duca degli Abruzzi 84 , 00121 Roma RM, Itali¿¿


maandag 02 juli 2018 van 09:00 uur tot 16:00 uur
Ophalen geschiedt op afspraak

Betaling dient binnen 5 dagen na factuurdatum te geschieden, dan wel zoveel eerder in verband met de ophaaldag. Dit is de uiterlijke ophaaldatum. U kunt hiertoe een afspraak maken met de verkoper. Na deze ophaaldatum kunnen additionele kosten in rekening worden gebracht.

Toelichting

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie Contact en vragen.

Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.

Nummer
 
Beschrijving
Laatste bod
30394-1
Ligplaats - 18,5 m - Porto Turistico Di Roma, Italy
Porto Turistico Di Roma, Italië ligplaats nr: 482. D

Deze ligplaats, afmeting Lengte 18,50M en breedte 5,05M, is te koop bij particuliere eigenaar. Geschatte waarde ligplaats 150.000,-. 30 jaar restant concessie tot 10-08-2048. Onderhoud kost € 4.500,-. De normale huurprijs voor 18.50M ligplaats in deze haven bedraagt € 11.500,- per jaar.

Haven info:
De toeristische haven van Rome is een jachthaven die is gelegen in Ostia, net ten zuidoosten van de monding van de Tiber. Het wordt beschermd door twee pieren vanaf de grond tot aan het einde met twee halve cirkels die de buitenhaven vormen: net voorbij de eerste ingang 66 m breed aan de linkerkant vinden we het tankstation. De 16 vaste pieren zijn allen uitgerust met de nodige kolommen voor water- en elektriciteitsvoorziening, met bolders en ligringen. De jachthaven heeft een geforceerde ventilatie van het havenwater. Sinds de bouw, in 2001, heeft de marine altijd de goedkeuring van het nautisch toerisme nationaal en internationaal kunnen winnen. Het gemak van de toegang tot de aanlegplaatsen en hun veiligheid hebben het een van de topbestemmingen in de Middellandse Zee. Talrijke latere evenementen gepland gedurende het jaar: de jachthaven is het toneel van grote nationale en internationale evenementen die bijdragen aan het verhogen van het prestige en de roem. De haven van Rome organiseerde vandaag prestigieuze evenementen: concerten, tentoonstellingen van prestigieuze auto's, zeilregatta's en modeshows.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met makelaar Henk van Egmond van Direct Berth Brokerage berth@directberth.com
25800