• Home
  • Eenvoudig en veilig. In 5 snelle stappen voordelig interessante goederen kopen!

Eenvoudig en veilig. In 5 snelle stappen voordelig interessante goederen kopen!

Komt u er onverhoopt niet uit? Bekijk dan de pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kavels bekijken en zoeken

U kunt natuurlijk rustig door onze site bladeren. Onder 'alle veilingen' vind u al onze veilingen.

Als u specifieks zoekt is dit de gemakkelijkste manier om het te vinden: ga naar ‘Kavels zoeken’, typ het kavelnummer in dat u zoekt (bv 1233-14), of een zoekwoord (bv: stoel), en druk op enter. Zo komt u het snelst bij de kavels waarin u geïnteresseerd bent!

Gratis inschrijven

Voordat u kan bieden op een kavel, kunt u zich eerst inschrijven. Dat is heel simpel en zo gedaan: ga naar ‘inschrijven’, vul de gegevens in, u ontvangt nu een mail en u kunt direct inloggen en gaan bieden.

Wilt u registreren met een gratis e-mailadres? Dat kan ook! We vragen u dan wel om uw mobiele nummer in te vullen. Klik hier om te registreren.

Bieden

Ga naar de kavel waar u op wilt bieden, vul het bedrag in dat u wilt bieden, klik vervolgens op ‘controleer uw bod’, de computer rekent uw bod door (incl. veilingkosten en btw), en u kunt uw bod accorderen. Video uitleg bieden op kavelpagina

Via 'mijn kavels' is het zelfs nog eenvoudiger. U ziet meteen wat het u kost en kunt met de knop 'plaats bod' direct het eerstvolgende bod plaatsen! Kavels toevoegen aan deze pagina doet u met 'Toevoegen aan favoriete kavels'.

Afrekenen

Als u de hoogste bieder bent en de veiling is gesloten (en vrij van gunning), ontvangt u een pro forma factuur per e-mail. U kunt betalen via uw bank, op de afhaaldag contant betalen (tot EUR 1000) of pinnen. Neem de pro forma mail mee naar de afhaaldag, daarmee kunt u uw kavel(s) ophalen.

Afhalen

Afhalen is heel eenvoudig: u neemt uw pro forma factuur mee. Heeft u een overboeking gedaan, dan wordt er gecontroleerd of uw betaling is bijgeschreven op onze rekening. U kunt ook terplekke per pin of contant betalen (tot EUR 1000), u krijgt de afhaalbon, en één van onze medewerkers begeleidt u naar uw gekochte kavels.

Zit er voor mij iets bij?

Grote kans! Voor bedrijven en particulieren is er in ons wisselend aanbod van veilingen en kavels altijd wat te bieden.

Een online veiling is een online markt waar u kunt bieden op objecten die te koop worden aangeboden door bedrijven en particulieren. De hoogste bieder wint.

Een kavel is een onderdeel van een veiling waarop u kunt bieden. Een kavel kan uit 1 of meerdere objecten bestaan.