• Home
 • Vacature Planner

Vacature Planner

BVA Auctions zoekt een
Planner

BVA Auctions

De Auctio Group, waar BVA Auctions onderdeel vanuit maakt, is Europees marktleider in online veilingen en actief in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Internationaal hebben wij ruim 5,2 miljoen bezoekers per maand en organiseren we meer dan 3.800 veilingen per jaar. Het team Planning en Operations zorgt ervoor dat deze veilingen operationeel en logistiek goed ingepland worden zodat we tevreden klanten en opdrachtgevers hebben.

De functie

Als onderdeel van het team Planning & Operations ben je één van de bouwstenen waardoor een product (wij noemen dat een kavel) goed omschreven met de beste foto’s uiteindelijk online komt te staan. Tevens heeft jouw team een eventuele kijkdag zo ingericht dat de klant de getoonde kavels makkelijk kan vinden en inspecteren. En als kopers deze komt ophalen, dan is dat logistiek ook helemaal tiptop in orde. Dit alles in goed overleg met de opdrachtgever van deze veiling. Iedereen binnen het team heeft namelijk een goede briefing gehad, weet exact wat van hem of haar verwacht wordt. Ook na afloop van de veiling rond je het project goed af met de opdrachtgever met een correcte afrekening. Tevens informeer je intern met een kosten efficiënt rapportage.


Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:
 • Bij het aannemen van een nieuwe opdracht, beoordeel je deze nauwkeurig qua tijdsplanning en kosten. Je let scherp op meer- en minderwerk;
 • Vervolgens ben je verantwoordelijk voor het dagelijks inplannen van de veilingen. Tevens beheer je de salesforecast;
 • De buitendienstmedewerkers voorzie je van een complete projectinformatie voor het betreffende project;
 • Tijdens het project hou je de voortgang goed in de gaten en mogelijke knelpunten voorkom je door proactief daarop te acteren;
 • Binnen het team fungeer je als eerste aanspreekpunt voor collega’s in de buitendienst, sales en opdrachtgevers;


 • Binnen het team fungeer je als eerste aanspreekpunt voor collega’s in de buitendienst, sales en opdrachtgevers;
 • Na afronding van het project rond je het geheel administratief goed af met o.a. performancerapport voor het Management;
 • Je behoudt het totale overzicht van de projecten. Daarbij blijf je kritisch kijken naar de huidige werkprocessen en optimaliseer je deze waar mogelijk.

Wat bieden wij jou?

Een mooie zelfstandige functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie met veel afwisseling. Door het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij Auctio altijd wat te bieden. We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling, 23 vakantiedagen en opleidingsmogelijkheden. Werken met een gemotiveerd en vakkundig team, waar zeker ruimte voor gezelligheid is.

Wie ben jij?

Je bent vooral een proactieve doener die communicatief zeer sterk is. Je staat je mannetje op diverse niveaus binnen de organisatie. Ondanks de vele werkprocessen hou jij het overzicht en blijf je rustig en alert op wat er allemaal gebeurd. Planmatig, accuraat en gestructureerd werken in een dynamische omgeving hoeven wij jou niet meer uit te leggen. Daarbij realiseer jij je heel goed dat samenwerken noodzakelijk is, niet alleen binnen het team planning & Operations. Maar ook binnen BVA Auctions.

Welke eisen vinden wij verder belangrijk?
 • Minimaal een afgeronde HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de logistiek;
 • 3 jaar werkervaring als projectplanner;
 • Kennis en ervaring met zowel planningsmethodes als projectmanagementsystemen;
 • Ervaring met Microsoft Office en CRM systemen;
 • Goede beheersing, zowel mondeling als schriftelijk, van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré.

Interesse in de functie van medewerker Planner?

Heb je interesse in deze uitdagende functie en herken je jezelf in het profiel? Stuur dan een motivatiebrief voorzien van een CV via de onderstaande button.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Footer BVA Auctions