• Home
  • Samenwerking BVA Auctions en Domeinen Roerende Zaken

Samenwerking BVA Auctions en Domeinen Roerende Zaken


BVA Auctions is Europees marktleider in het online veilen. In opdracht van de Nederlandse overheid (Domeinen Roerende Zaken) organiseren wij openbare en transparante veilingen. Deze veilingen hebben een zeer gevarieerd aanbod zoals sieraden, overige luxe consumentengoederen, kantoormeubilair (gebruikt en zo goed als nieuw), overtollig materieel van defensie en/of Rijkswaterstaat etc.

Domeinen Roerende Zaken (Ministerie van Financiën)

Hoe gaat het veilingproces?

Voor de meeste veilingen organiseren wij kijkdagen. Op die dagen kan men op een locatie de goederen fysiek bekijken, aanraken en beoordelen. Bij de veilinginformatie op de website kan men alle informatie vinden over de kijkdagen qua openingstijden, vooraf aanmelden etc. Zodra een kijkdag gesloten is, gaat de veiling open en kan men gaan bieden! Iedereen kan zich gratis registreren op de website en direct een bod uitbrengen. Alle veilingen van DRZ staan altijd onder gunning. Dat betekent dat na sluiting van de veiling DRZ beslist of de kavelopbrengst voldoende is om tot overdracht over te gaan. Hierover wordt de koper uiterlijk 48 uur na sluiting van de veiling over geïnformeerd.

Domeinen Roerende Zaken (DRZ)vertegenwoordigt de Nederlandse overheid als eigenaar van roerende zaken. DRZ is een directie van het ministerie van Financiën en de wettelijke bewaarder van in beslag genomen goederen. Daarnaast is DRZ bij wet aangewezen om overtollig rijksgoederen te verwerken. BVA kan niet garanderen dat alle eerder genoemde goederen 100% compleet zijn en/of functioneren. Wij doen er alles aan om het geheel zo goed en duidelijk mogelijk te omschrijven en te fotograferen.

Heeft u nog vragen over bovenstaande informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice via een e-mail naar klantenservice@bva-auctions.com of via het telefoonnummer 033 - 46 000 70.
Footer BVA Auctions