• Home
 • Pakketservice

Pakketservice

Deze kavel wordt binnen 7 dagen bezorgd zodra de betaling door ons is ontvangen.

 • Bezorging vindt plaats op het adres dat vermeld staat op de factuur. Dit geldt voor alle kavels op de factuur. Dit adres komt standaard uit uw BVA-profiel.

 • Wanneer op het bezorgadres niet open wordt gedaan, probeert de bezorger bij uw buren te bezorgen. Als dat lukt laat de bezorger een bericht achter op welk adres het pakket is bezorgd. Betalen kan alleen vooraf met bankoverschrijving. Het is niet mogelijk om onder rembours te leveren.

 • Wanneer het pakket niet bij u kan worden afgegeven laat de bezorger een bericht voor u achter. Hierop vind u meer informatie over de bezorging van uw pakket.
Afwijkend bezorgadres?
Indien u voor een specifieke factuur op een ander adres wil laten bezorgen dan het ingevoerde adres in uw BVA-profiel kunt u dit voor betaling aanpassen via de servicepagina. De link naar de servicepagina staat vermeld in uw digitale factuur. Na het eenmalig wijzigen van uw bezorgadres kunt u de factuur betalen.

Bezorgadres definitief aanpassen?
Voor het definitief instellen van het gewenste bezorgadres kunt u dat opgeven in uw BVA-profiel(bij uw persoonlijke gegevens-contactgegevens ). Kavels uit thuisbezorgveilingen zullen dan altijd op dit adres worden geleverd.

 • BVA Auctions werkt samen met verschillende opdrachtgevers die op hun beurt samenwerken met verschillende bezorgers.
  Dit kan ervoor zorgen dat niet alle kavels van één factuur op hetzelfde moment worden bezorgd.

 • Alle kavels in de thuisbezorgveilingen (Lunch, Late Night en Weekendveilingen) worden gratis thuisbezorgd
  in Nederland en België (m.u.v. de Waddeneilanden).


  Bezoek voor meer informatie onze contact & vragen pagina.
  Veel plezier met uw aankoop!