• Home
 • 7 dagen thuisbezorging

7 dagen thuisbezorging

Deze kavel wordt binnen 7 dagen bezorgd zodra de betaling door ons is ontvangen.

 • De bezorgregio kan per veiling verschillen. Op de veilinginformatiepagina van elke kavel wordt aangegeven welke bezorgregio van toepassing is. Deze pagina is te vinden onder de kavelomschrijving: 'Meer informatie over deze veiling:.

 • Bezorging vindt plaats op het factuuradres. Dit geldt voor alle kavels op de factuur. Dit adres komt standaard uit het BVA-profiel.

 • Wanneer op het bezorgadres niet open wordt gedaan, probeert de bezorger bij de buren te bezorgen. Als dat lukt laat de bezorger een bericht achter op welk adres het pakket is bezorgd. Betalen kan alleen vooraf met bankoverschrijving of iDeal. Het is niet mogelijk om onder rembours te leveren.

 • Wanneer het pakket niet kan worden afgegeven laat de bezorger een bericht achter. Hierop staat meer informatie over de bezorging van het pakket.
Afwijkend bezorgadres?
Als een factuur op een ander adres moet worden bezorgd dan op het ingevoerde adres uit het BVA-profiel dient het bezorgadres voor betaling via de servicepagina te worden aangepast. Bereik de servicepagina via de link op de digitale factuur. Na het eenmalig wijzigen van het bezorgadres kan de factuur worden betaald.

Bezorgadres definitief instellen?
Het definitief instellen van het bezorgadres kan alleen in het BVA profiel(bij persoonlijke gegevens - contactgegevens ).

 • BVA Auctions werkt samen met verschillende opdrachtgevers die op hun beurt samenwerken met verschillende bezorgers.
  Dit kan er toe leiden dat niet alle kavels van één factuur op hetzelfde moment worden bezorgd.

  Bezoek voor meer informatie onze contact & vragen pagina.
  Veel plezier met uw aankoop!