• Home
  • Onze partners

Onze partners

BVA Auctions heeft een aantal partners, die ieder op hun eigen wijze een bijdrage leveren aan, of een aanvulling zijn op de activiteiten van BVA Auctions. Hieronder treft u in een overzicht de diverse partners en labels.

Domeinen Roerende Zaken

Domeinen Roerende Zaken van het Ministerie van Financiën is de verkoopdienst van de overheid. BVA Auctions veilt op regelmatige basis roerende zaken voor Domeinen Roerende Zaken.
Domeinen roerende zaken

Heftruck veiling

Heftruck veiling

Het label Heftruckveiling.nl specialiseert zich in het veilen van intern transportmaterieel. Voor haar veilingen maakt zij gebruik van de website van BVA Auctions.

Classic Car Auctions

Classic Car Auctions is het veilingportaal voor het veilen van klassieke en speciale auto's. De veilingen van CCA vinden plaats op het platform van BVA Auctions.


Veiling huis Dechow

Veilinghuis Dechow

Auktionhaus Wilhelm Dechow is een professioneel online veilinghuis in Duitsland. In opdracht van pandhoudsters, curatoren en belanghebbende worden in heel Duitsland de meest uiteenlopende veilingen georganiseerd. Voor internationale veilingen wordt regelmatig samengewerkt met BVA Auctions.