• Home
  • Thuiswinkel Waarborg

Thuiswinkel Waarborg

BVA Auctions heeft het Thuiswinkel Waarborg!
Met gepaste trots kunnen wij mededelen dat BVA Auctions het eerste online veilinghuis is dat vanaf juni 2013 het keurmerk Thuiswinkel Waarborg mag voeren!

Het Thuiswinkel Waarborg is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Thuiswinkel Waarborg is opgericht in 2001 en wordt ondersteund door de Consumentenbond. Momenteel zijn er meer dan 1800 gecertificeerde webwinkels die het Thuiswinkel Waarborg voeren. Jaarlijks wordt BVA Auctions opnieuw beoordeeld en gecertificeerd op de relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg. Door het dragen van dit keurmerk hebben wij een belangrijke stap genomen in het professionaliseren van onze organisatie.


Klik hier voor het Thuiswinkel Waarborg certificaat.
Klik hier voor meer informatie over het Thuiswinkel Waarborg.
Wat betekent dit Thuiswinkel Waarborg voor de consument?
Dit Waarborg biedt consumenten diverse zekerheden zoals een veilige betaalomgeving, onafhankelijke klachtenbemiddeling, weten met wie ze zaken doen, herroepingsrecht en hoe contact opgenomen kan worden met de betreffende organisatie. Conform het Burgerlijk Wetboek 6:230h, lid 4 worden de executoriale veilingen uitgesloten van het Consumentenrecht, waaronder ook het herroepingsrecht.

Over BVA Auctions B.V.
BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland en veilt in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 5 miljoen bezoekers en meer dan 1.000.000 geregistreerden. In 2014 zijn 1.3 miljoen kavels verkocht in 3.800 veilingen. Dankzij het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.