• Home
  • Stal Eurocommerce met Olympisch springpaard 'London'

Stal Eurocommerce met Olympisch springpaard 'London'

Online executoriale veiling i.o.v. de beslaglegger van sportpaarden, dekhengsten, vrachtwagens en inventaris ten laste van Gevi Gorssel B.V. h.o.d.n. Stal Eurocommerce. Alsmede wordt de vrijwillge veiling van het onroerend goed van Stal Eurocommerce georganiseerd. De veilingen staan onder toezicht van notaris mr. Th. A. Ritsema van Nysingh Advocaten-Notarissen.

Veilinginformatie

Van 4 tot en met 7 april 2014 worden paarden, vrachtwagens, inventaris en het Onroerend goed van 'Stal Eurocommerce' online geveild bij BVA Auctions.

In de executoriale veiling vindt u een aantal zeer exclusieve paarden. Onder meer wereldkampioen en 'Keur' verklaarde hengst Berlin, de Olympische paarden Monaco en Montreal. Ook de zilveren medaille winnaar van de laatste Olympische Spelen genaamd London en de bekende schimmelruin New Orleans worden aangeboden. Daarnaast zijn er diverse springpaarden en een aantal voor diverse stamboeken goedgekeurde dekhengsten van een aantal dekhengsten wordt ook ingevroren sperma meegeveild.

Verder worden o.a. 'Volvo' en 'MAN' Horse trucks, personenauto's, hindernissen, woning-, tuininrichting en tractoren aangeboden.

Naast de executoriale veilingen wordt een vrijwillige veiling van het onroerend goed van Stal Eurocommerce georganiseerd. Het onroerend goed bestaat o.a. uit bedrijfs- en recreatiewoningen, binnenbak, stallen, buitenrijbaan, stapmolens, etc.

Via de onderstaande buttons vindt u nadere informatie, foto’s en filmmateriaal:


veiling Stal Eurocommerce met Olympisch springpaard London               Veiling vrachtwagens & inventaris Stal Eurocommerce

Vrijwillige veiling vastgoed Stal Eurocommerce               Persbericht Stal Eurocommerce

FAQ Stal Eurocommerce               Aanmelden_Nieuwsbrief

Programma kijkdagen
Op 3 en 4 april as. zijn de kijkdagen van de ‘stal Eurocommerce’. Op deze kijkdagen worden op onderstaande tijden de paarden aan het publiek gepresenteerd. (m.u.v. de pensioen- en jonge paarden):
Tijdstip 1 - 11:00 uur
Tijdstip 2 - 13:00 uur
Tijdstip 3 - 15:00 uur

Het is mogelijk om tijdens de presentatie plaats te nemen op een tribune. Ook kunt u de presentatie live volgen via tv-schermen in een cateringstand.

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het terrein van Stal Eurocommerce. Verkeersregelaars zullen u assisteren bij het vinden van een goede parkeerplaats.
Bij de ingang van de kijklocatie is een servicedesk ingericht voor alle vragen m.b.t. de paarden, toelichting over het biedproces, registratie etc.

De paarden zijn buiten de presentatie niet te bezichtigen in verband met het welzijn/sereniteit. De vrachtwagens, auto’s en paardentrailers zijn op het buitenterrein te bekijken.

Over BVA Auctions B.V.

BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland en veilt in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 3 miljoen online bezoekers en meer dan 900.000 geregistreerde bieders. In 2013 zijn 700.000 kavels verkocht in ruim 2.700 veilingen. Dankzij het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.
Footer BVA Auctions