BVA-auctions

Falingen Verkoop via hét online veilinghuis: BVA-Auctions

Falingen verkoop – online via BVA
Na falingen van bedrijven volgt verkoop van goederen. Dit kunnen inboedels, inventarissen, voertuigen en zelfs bedrijfspanden betreffen. BVA-Auctions is een online veilinghuis dat in opdracht van derden zowel roerende als onroerende zaken ter veiling brengt. Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit banken, curatoren, leasemaatschappijen en bedrijven. De meeste producten die wij veilen zijn afkomstig uit faillissementen en beslagleggingen. Ook veilen wij goederen voor bedrijven die hun voorraden willen verkleinen. Voor de verkoop na falingen is BVA-Auctions een laagdrempelige manier van bieden op producten die uw interesse wekken.

Verkoop na falingen via BVA
BVA fungeert als intermediair, die verkoper en koper aan elkaar koppelt. Onze veilingprocedure staat bekend als snel, simpel, laagdrempelig en met de grootste kans op de beste prijs. Ons doel is dan ook op een eenvoudige en snelle manier de kopende en verkopende partij in contact met elkaar te brengen. Via BVA gaat de verkoop na falingen soepel, eenvoudig en snel.

Registeren en contact
Hebt u vragen? Lees dan de FAQ of neem contact met ons op via het online contactformulier of de gegevens op onze website. Als u direct wilt deelnemen aan de verkoop na falingen, registreer uzelf dan op onze website. Dit kan in slechts enkele stappen en is volledig gratis. Hierna kunt u direct bieden op de veilingartikelen van uw keuze.

Zit er voor mij iets bij?

Grote kans. Voor zowel bedrijven als particulieren is er in ons steeds wisselende aanbod van veilingen en kavels altijd wat te bieden.

Een online veiling is een online markt waar u kunt bieden op objecten die te koop worden aangeboden door bedrijven en particulieren. De hoogste bieder wint.

Een kavel is een onderdeel van een veiling waarop u kunt bieden. Een kavel kan uit 1 of meerdere objecten bestaan.

Kan ik zelf ook iets laten veilen?

Jazeker! Alle soorten bedrijven kunnen via ons verkopen. We vertellen u daar graag meer over. Heeft u iets te veilen?

Actuele veilingen

Alle (204) veilingen

Populair